Naši proizvodi

Nibis

Poslovno-informacioni sistem "NIBIS", namjenjen srednjim i velikim preduzećima. Izrađen je modularno tako da se svaki modul može koristiti kao samostalna aplikacija, ali moduli međusobno integrirani pokazuju svoju najveću snagu i predstavljaju idealno rješenje.

NIBIS (NextVision Business Information System) Vam nudi mogućnost jednostavnog i efikasnog praćenja Vašeg poslovanja.

OnTouch

Point of sale sistem "OnTouch" je idealano rješenje za ugostiteljstvo i maloprodaju. Integriše funkcije POS i CRM (Customer Relationship Management) sistema, te vam na taj način omogućava da u svakom trenutku raspolažete potrebnim informacijama, kako na terenu tako i u backoffice-u.

OnTouch sistem se zasniva na novim tehnologijama što ga čini pouzdanim i jednostavnim za sve korisnike

NetSupport

Kao pionir u tehnologijama za daljinsko upravljanje, NetSupport proizvodi su razvijeni u skladu sa potrebama prakse pri čemu je poseban akcent stavljen na sigurnost i performanse.

Škole sve više ulažu u ICT i izazovi održavanja tehnologija, podrška učiteljima, zaštita učenika i studenata, konstatntno nastavlja rasti.

Saznaj više

Evidencija Radnog Vremena

Evidencija zaposlenika i radnog vremena je web orjentisana aplikacija urađena u skladu sa važećom zakonskom regulativom i omogućava elektronsko evidentiranje svih propisanih i potrebnih podataka o zaposlenicima,

kao i elektronsko evidentiranje početka i završetka radnog vremena, evidenciju bolovanja, prekovremenih sati, godišnjih odmora, odsustava u toku radnog vremena, službenih putovanja i drugih podataka o prisutnosti zaposlenika na radnom mjestu.

Saznaj više

Zainteresovani ste za jedan od naših proizvoda? Imate poseban zahtjev?

Kontaktirajte nas