Dobrodošli na našu novu web stranicu

Dobrodošli na našu novu web stranicu

Poštovani posjetioci, Želimo vam predstaviti našu novu web stranicu , s namjerom da vam ponudimo dodatne informacije o našoj kompaniji i djelatnosti kojom se bavimo. Potrudit ćemo se da vas obavještavamo…

Nudimo kompletno rješenje

Nudimo kompletno rješenje

Potreban vam je POS sistem ali nemate mogućnost unosa, uvida i ispisa različitih knjigovodstvenih izvještaja? Sinhronizacija OnTouch sistema sa našim knjigovodstvenim paketom “NIBIS”, nudi kompletan set…

Unapređenja na OnTouch monitoru za kuhinju

Omogućeno je da kada se klikne na artikal u narudzbi da se prikaze u posebnom prozoru receptura tog artikla, sa opcijom "close".
Dodatno je na monitoru  naravljen slide-in segment sa desne strane prozora na kojem ce se prikazivati u manjem obliku (jedna ispod druge) narudzbe koje je kuhinja potvrdila, kako bi znali sta je sve potvrđeno, a sta ne. Ukoliko korisnik nije potvrdio narudzbu, da kuhinja ima opciju da tu narudzbu vrati nazad na glavni prozor (kao Undo). 

OnTouch?

OnTouch sistem za ugostiteljstvo i maloprodaju prilagođen Vama!

OnTouch je informacioni sistem namijenjen za vođenje svih vrsta ugostiteljskih i maloprodajnih objekata. Usklađen sa zakonskom regulativom, kvalitetom ponude i pouzdanom korisničkom podrškom predstavlja idealno rješenje za vaše potrebe.

OnTouch?

Zašto?

Moderno poslovanje nalaže brzinu i efikasnost, zbog čega integracija funkcija POS-a i Backoffice-a omogućava da u svakom trenutku raspolažete potrebnim informacijama.

Zašto?

Sinhronizacija

Potreban vam je POS sistem ali nemate mogućnost unosa, uvida i ispisa različitih knjigovodstvenih izvještaja? Sinhronizacija OnTouch sistema sa našim knjigovodstvenim paketom “NIBIS”, nudi kompletan set knjigovodstvenih modula što predstavlja idealno rješenje za vas!

Sinhronizacija
13 GODINA
20 ZAPOSLENIH
400 KORISNIKA
4112 ZAHTJEVA

Karakteristike

Podrška za korisnike 24/7

Sistem naručivanja putem mobilnih uređaja

Prilagođen touchscreen tehnologijama

Integracija sa našim knjigovodstvenim backoffice sistemom ''NIBIS''

reference

Isprobajte onTouch

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših proizvoda, kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas

Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših proizvoda, kontaktirajte nas.

Adresa

Kolodvorska 11A, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Telefon/Fax

+387 33 714 400

+387 33 714 401