Dobrodošli na našu novu web stranicu

Dobrodošli na našu novu web stranicu

Poštovani posjetioci, Želimo vam predstaviti našu novu web stranicu , s namjerom da vam ponudimo dodatne informacije o našoj kompaniji i djelatnosti kojom se bavimo. Potrudit ćemo se da vas obavještavamo…

Nudimo kompletno rješenje

Nudimo kompletno rješenje

Potreban vam je POS sistem ali nemate mogućnost unosa, uvida i ispisa različitih knjigovodstvenih izvještaja? Sinhronizacija OnTouch sistema sa našim knjigovodstvenim paketom “NIBIS”, nudi kompletan set…

Unapređenja na OnTouch monitoru za kuhinju

Omogućeno je da kada se klikne na artikal u narudzbi da se prikaze u posebnom prozoru receptura tog artikla, sa opcijom "close".
Dodatno je na monitoru  naravljen slide-in segment sa desne strane prozora na kojem ce se prikazivati u manjem obliku (jedna ispod druge) narudzbe koje je kuhinja potvrdila, kako bi znali sta je sve potvrđeno, a sta ne. Ukoliko korisnik nije potvrdio narudzbu, da kuhinja ima opciju da tu narudzbu vrati nazad na glavni prozor (kao Undo). 

OnTouch?

OnTouch sistem za ugostiteljstvo i maloprodaju prilagođen Vama!

OnTouch sistem nastao je kao rezultat potrebe tržišta za sistemom koji nudi korisnicima mnogo više od klasičnog POS sistema, pri tome zadržavajući pristupačnost i jednostavnost prema svakom korisniku. Ono što OnTouch čini jedinstvenim je konstantno unapređuje kako bi korisnici povećali efikasnost u njihovom radu.

OnTouch?

Zašto?

Moderno poslovanje nalaže brzinu i efikasnost, zbog čega integracija funkcija POS-a i Backoffice-a omogućava da u svakom trenutku raspolažete potrebnim informacijama.

Zašto?

Sinhronizacija

Potreban vam je POS sistem ali nemate mogućnost unosa, uvida i ispisa različitih knjigovodstvenih izvještaja? Sinhronizacija OnTouch sistema sa našim knjigovodstvenim paketom “NIBIS”, nudi kompletan set knjigovodstvenih modula što predstavlja idealno rješenje za vas!

Sinhronizacija
12 GODINA
20 ZAPOSLENIH
322 KORISNIKA
4112 ZAHTJEVA

Karakteristike

Prilagođen touch screen tehnologijama

Pouzdanost, efikasnost, jednostavnost

Opcije prilagođene korisničkim potrebama

Sugestije klijenata

Podrška 24 sata

Inovativne opcije za lakši rad

Knjigovodstveni backoffice

Zadovoljni korisnici

Isprobajte onTouch

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših proizvoda, kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas

Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših proizvoda, kontaktirajte nas.

Adresa

Kolodvorska 11A, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Telefon/Fax

+387 33 714 400

+387 33 714 401