NIBIS

Poslovno informacioni sistem namijenjen za srednja i velika preduzeća koji nudi korisnicima evidenciju poslovnih procesa. Svaki poslovni proces je napravljen kao zaseban modul koji se može koristiti kao samostalna aplikacija.

Izrađen je modularno tako da se svaki modul može koristiti kao samostalna aplikacija, ali moduli međusobno integrisani pokazuju svoju najveću snagu i predstavljaju idealno rješenje.

NIBIS (NextVision Business Information System) Vam nudi mogućnost jednostavnog i efikasnog praćenja Vašeg poslovanja.

OnTouch

Programsko rješenje za ugostiteljstvo i maloprodaju, koje sadrži sopstveni backoffice kako bi korisnik imao mogućnost praćenja poslovanja. Sistem je prilagođen i za rad igraona i sličnih djelatnosti.

OnTouch sistem za ugostiteljstvo i maloprodaju prilagođen Vama!
Point of sale sistem "OnTouch" je idealno rješenje za ugostiteljstvo i maloprodaju. Integriše funkcije POS i CRM (Customer Relationship Management) sistema, te vam na taj način omogućava da u svakom trenutku raspolažete potrebnim informacijama, kako na terenu tako i u backoffice-u.
OnTouch sistem se zasniva na novim tehnologijama što ga čini pouzdanim i jednostavnim za sve korisnike.

Web Shop

Nudimo vam mogućnost uvođenja online prodaje za vašu firmu, putem implementacije web shopa, koji je u potpunosti integrisan sa našim poslovno informacionim sistemom NIBIS.

  • integracija sa našim poslovno informacionim sistemom NIBIS
  • artikli, cijene i stanje  skladišta se automatski sinhronizuju
  • narudžbe se automatski upisuju u NIBIS.

Primjere implementacije našeg web shop rješenja možete vidjeti kod nekih od naših klijenata:

     Web Shop BH Pošta            R&S Web shop        Medimpex Web shop

new

Reception point

Hotel Management Software je informacioni sistem za upravljanje recepcijom hotela, hostela, resorta, ili jednostavno upravljanje vašim apartmanima

Savremeno i kompletno softversko rješenje koje omogućava evidenciju i prijavu gostiju na osnovu rezervacija, detaljno stanje soba i gostiju, prijavu gostiju u MUP i turističku zajednicu , detaljno izvještavanje o poslovanju, potpuni uvid u račune, pojedinačna ili zbirna naplata svih usluga koje gosti koriste, praćenje vanpansionskih usluga, pristup sistemu sa bilo koje lokacije ili uređaja.
HMS sistem kroz online sistem narudžbi, kao i rezervaciju soba, omogućava efikasnu komunikaciju i upravljanje poslovnim procesima.

new

Evidencija radnog vremena

Osnovni cilj aplikacije je uspostavljanje automatizacije obračuna zarada zaposlenih, upravljanje podacima o radnom vremenu, te kreiranje potrebnih izvještaja.

Evidencija zaposlenika je web orjentisana aplikacija bazirana na modernim tehnologijama i dizajnirana kao set pažljivo osmišljenih funkcionalnosti kako bi se olakšalo praćenje i evidentiranje radnog vremena zaposlenika.
Aplikacija je urađena sukladno važećoj zakonskoj regulativi i omogućava evidentiranje početka i završetka radnog vremena, evidenciju bolovanja, prekovremenih sati, godišnjih odmora, i drugih podataka o prisutnosti radnika na radnom mjestu.
Kroz sistem su predviđeni zakonom propisani izvještaji u Excel formatu zbog eventualne dalje obrade i kreiranja dodatnih izvještaja na osnovu evidentiranih podataka o zaposlenicima.

FISKALIZACIJA

Realizovanje kompletnog procesa fiskalizacije u skladu sa važećom zakonskom regulativom, nabavka fiskalnih uređaja, servisiranje fiskalnih uređaja, obuka zaposlenika, podrška u radu i održavanje fiskalnog sistema.

NextVision d.o.o. je ovlašteni servis/distributer fiskalnih uređaja.

Time je obezbijeđeno  potpuno rješenje fiskalizacije, sa mogućnošću povezivanja fiskalnog uređaja sa našim programskim rješenjima,  prema potrebama korisnika, a u svrhu ubrzanja svakodnevnog rada i unapređenja poslovanja.

NetSupport

Kao pionir u tehnologijama za daljinsko upravljanje, NetSupport proizvodi su razvijeni u skladu sa potrebama prakse pri čemu je poseban akcent stavljen na sigurnost i performanse.

Kao pionir u tehnologijama za daljinsko upravljanje, NetSupport proizvodi su razvijeni u skladu sa potrebama prakse pri čemu je poseban akcent stavljen na sigurnost i performanse. Škole sve više ulažu u izazove za održavanje informatičke tehnologije i tehnologije, podršku nastavnicima, zaštitu učenika i učenika i nastavljaju rasti.

www.netsupportsoftware.com

Adresa

Kolodvorska 11A, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Telefon/Fax

+387 33 714 400

+387 33 714 401